Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Veeley V5 Elektrische Step

€ 1.849,00

€ 1.829,00

artnr : 8719689176KLEUR


DIT IS WEL EEN HELE LEUKE STEP! IN 3 KLEUREN VERKRIJGBAAR


Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling.


De Veeley V5 is voorzien van een sterke elektromotor van 350 Watt en geruisloos. Deze zorgt ervoor dat het achterwiel wordt aangedreven voor maximale controle en een uiterst betrouwbare wegligging. Het stuur heeft lederen ergonomische handgrepen inclusief een draaischakelaar waarmee de snelheid van deze prachtige elektrische step kan worden geregeld. Met een druk op knop schakelt u de cruise control in. Een volwaardige hydraulische schijfrem bij het voorwiel en achter in de motor een geïntegreerde trommelrem.


De step heeft op 1 acculading een actieradius van ongeveer 35 km. Met de bijgeleverde lader is de accu in 4-6 uurtjes opgeladen. Van belang zijn natuurlijk dat de banden op de juiste spanning staan, dat u geen krachtige tegenwind hebt etc. De testen zijn uitgevoerd met een persoon van ca. 70 kg en met een snelheid van ongeveer 18 km/uur.


Als optie wordt een extra accu aangeboden (meerprijs) die u eenvoudig en veilig kunt aansluiten (extra accu aansluiting aanwezig). Hiermee vergroot u de actieradius tot wel 70 km. En dat kunnen andere elektrische steps u niet bieden. Leuk voor een dagtour.


De step is verder uitgerust met een display, inclusief GPS tracker, bluetooth en music streaming, LED verlichting, anti-slip treeplank en 4 seizoenen banden.


DEZE STEP IS GOEDGEKEURD VOOR DE OPENBARE WEG   EU goedkeuring op basis van 168/2013. EN KAN OOK ALS SCOOTMOBIEL WORDEN AANGEMELD.


DEZE  STEP IS VOORZIEN VAN EEN VIN NUMMER


VIN staat voor Voertuig Identificatie Nummer of Vehicle Identification Number. Dit 21 cijferige nummer wordt ook wel chassisnummer of framenummer genoemd.


Zo is het mogelijk om deze step als scootmobiel te kunnen aanmelden. Deze step als scootmobiel aanmelden, kan enkel als u mobiliteitsproblemen heeft.


2 jaar garantie!


INDIEN U DE STEP WEINIG GEBRUIKT, LAADT DAN DE STEP MINIMAAL 1X PER MAAND OP!

Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
*
*

€ 1.849,00

€ 1.829,00

Specificaties

Veeley V5 Elektrische Step

artnr : 8719689176

BEKIJK DE VIDEO EN U ZIET HOE HANDIG EN LEUK DEZE STEP IS!

specificaties

Gewicht              29 kg

Kleur                  Wit  

Snelheid              25 km/u

Actieradius          tot 35 km

Gewicht              29 kg

Gewichtslimiet     120 kg

Accu                   36V 10,4 Ah LG (DE VERWISSELBARE ACCU NOG NIET LEVERBAAR)

Oplaadtijd           4 uur

Motor                 350 W

Voorwiel             6 inch luxe velg ; 10 inch inclusief band (75/60-6)

Voorrem             Schijfrem met rode remklauw

Stuur                 In hoogte verstelbaar stuur; ca. 70 cm breed met ergonomisch lederen handgrepen

Uitgeklapt LxBxH    113 x 72 x 113-118 cm

Ingeklapt LxBxH     113 x 32 x 41 cm

Max. helling         15 graden

 

HANDIG OM TE WETEN

VERZEKEREN

Wanneer u deze step wilt verzekeren, middels een aansprakelijkheidsverzekering, zorg er dan voor dat uw step is voorzien van een blauwe kentekenplaat (snorscooter). Zorg er tevens voor dat u in bezit bent van een geldig rijbewijs.
Op deze manier bent u volgens de wet verzekerd tijdens een ongeval op de openbare weg.

KENTEKEN

De Nederlandse wetgeving stelt een kenteken verplicht. Onze Veeley leverancier is RDW gemachtigd om kentekens te verstrekken. Vraag ons het voor u te regelen (heeft een meerprijs), dan wordt uw nieuwe Veeley afgeleverd met een blauwe kentekenplaat. 
Voor buitenlandse Veeley rijders : Vraag uw dealer en controleer de wetgeving in uw land.

GEEN HELMPLICHT

De Veeley is een snorfiets met een maximale snelheid van 25km/u.
In Nederland geldt voor voertuigen tot 25km/u geen helmplicht. Wij adviseren altijd de juiste veiligheid en voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Dus gebruik bij twijfel altijd een helm! Woont u in Amsterdam, lees waar in Amsterdam er een helmplicht geldt!

GARANTIE

Op de Veeley krijgt u een no-nonsense garantie van 2 jaar. Slijtage onderdelen zoals banden, remblokken vallen hier buiten. Wij kennen de Veeley als geen ander en zorgt bij een probleempje dat u zo weer onderweg bent. In het uitzonderlijke geval dat er zich een probleempje voordoet of er schade wordt gereden heeft onze leverancier onderdelen op voorraad en beschikken wij daar binnen 24 uur over.


AANMELDEN ALS SCOOTMOBIEL

Scootmobiel verkeersregels en verzekering

Is een scootmobiel verzekering verplicht?

Als scootmobielbestuurder bent u een bestuurder van een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig. Voor deze groep verkeersdeelnemers geldt inderdaad een verzekeringsplicht. Gaat u met uw scootmobiel rijden op de openbare weg, dan bent u verplicht een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid af te sluiten. Een verzekerde scootmobiel heeft een verzekeringsplaatje aan de achterkant bevestigd. 

Waar mag u rijden met een scootmobiel

Met uw scootmobiel mag u gebruik maken van de stoep, het fietspad, het voetpad en de rijbaan. U mag zelf bepalen op welke weg u wilt rijden, u dient zich wel te houden aan de verkeersregels die gelden voor die weg. Op het voetpad of de stoep geldt een maximum snelheid van 6 kilometer per uur. Autowegen en autosnelwegen zijn verboden voor scootmobielen, maar dat lijkt ons logisch.

Minimumleeftijd voor een scootmobiel

De minimumleeftijd van de bestuurder is 16 jaar. Voor gehandicaptenvoertuigen met een elektromotor, die niet sneller kunnen dan 10 km/u geldt geen minimumleeftijd. Op grond van artikel 5 van het Reglement Rijbewijzen kan de wegbeheerder een ontheffing verlenen aan mensen jonger dan 16 jaar voor het besturen van  gehandicaptenvoertuigen, die sneller dan 10 km/u kunnen. Hierdoor zijn ze wel verzekeringsplichtig (voorzien van verzekeringsplaatje). 

Verlichting op uw scootmobiel

Rijdt u op de stoep, dan is verlichting niet verplicht. Voor alle andere wegen is het hebben van voorlicht en achterlicht verplicht. Bij slecht zicht of ’s avonds en ’s nachts bent u verplicht te rijden met goed werkende verlichting.

Scootmobiel en rijbewijs

Als u een scootmobiel wilt besturen heeft u geen autorijbewijs of bromfietsrijbewijs nodig. Voor sommige nieuwe bestuurders is het wel handig om een scootmobielbehendigheids-training te volgen, maar ook dit is niet verplicht.

Maximale grootte van een scootmobiel

Gehandicaptenvoertuigen zoals een scootmobiel, elektrische rolstoel of gesloten gehandicaptenvoertuig (bijv. een Canta) moeten voldoen aan maximum afmetingen. De hoogte mag maximaal 2 meter zijn, de breedte maximaal 1,10 meter en de lengte niet langer dan 3,5 meter.

 

Bron: Rijksoverheid.nl


Video bekijken

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...