Grootste online tuinmachine winkel van Nederland.
WIJ LEVEREN OOK IN BELGIË

Skotero Force XR accu step 13Ah accu

€ 1.099,00

€ 1.039,00

artnr: 8719689176310


de RDW erkenning is er nog niet maar ligt op dit moment bij het ministerie voor de goedkeuring 


(gaat dan onder de regeling vallen van bijzondere bromfiets net zoals de segway , u dient wel minimaal 16  jaar te zijn  en het stepje te verzekeren )


De Force XR is de uitgebreide versie van de standaard Force. De XR is voorzien van alle extra’s die de Duitse en Nederlandse markt vragen om op de openbare weg te rijden.


De Force XR is voorzien van goedgekeurde voor- en achterverlichting en heeft ECE gekeurde reflectoren aan de voorzijde, zijkant en achterzijde. Deze zorgen voor meer zichtbaarheid tijdens de vroege en late uurtjes of bij slecht weer.
Naast de verbeterde verlichting en zichtbaarheid is de Force XR ook voorzien van een draaiknop om gas te geven en uiteraard heeft de Force XR een kentekenplaathouder.


De stepjes zijn geschikt voor gebruik tijdens normale regenbuien. Geen enkele step is waterdicht.  De accu’s van de Skotero stepjes zijn van hoge kwaliteit. Zonder problemen kunnen de accu’s altijd bij-geladen worden tussendoor.


Max. snelheid      20 – 25 km/u


Voor alle voertuigen die zelfstandig een snelheid kunnen halen van 25 km/uur is de leeftijd 16 jaar en ouder in de Nederlandse wet geregeld.Levertijd: Doorgaans 1-5 werkdagen in Nederland en België.
DE LEVERTIJD KAN AFWIJKEN DOOR DE HUIDIGE OMSTANDIGHEDEN. BEL OF MAIL ONS VOOR DE ACTUELE LEVERTIJDEN.
Specificaties

Skotero Force XR accu step 20-25 km met 13Ah accu

artnr: 8719689176310


Max. snelheid      20 – 25 km/u

Motorvermogen             500 W

Batterij     48V/13Ah

Actieradius         ca. 40km

Voorrem             Schijfrem

Achterrem         Schijfrem

Verlichting          Goedgekeurd

Banden - type   Luchtbanden

Banden - maat     10"

Vering      Voor- en achter

Gewicht              18,5 kg

Max.draagvermogen      120kg

Acculader             ja

Oplaadtijd          7 uur

Display    Ja

Fietsbel                   Ja

Kleur        Zwart

Stuurhoogte verstelbaar             Ja

Goedkeuring       ABE (D)


Een helm is in Nederland niet verplicht bij voertuigen die onder de 25 km/uur rijden. Dat neemt niet weg dat wij veiligheid altijd voorop hebben staan en adviseren om beschermende kleding, een helm e.d. te dragen. 25 km/uur is best snel en met de relatief kleine wieltjes is het goed oppassen geblazen. Doe geen rare dingen met de step, blijf uw eigen veiligheid en die van andere verkeersdeelnemers goed in de gaten houden.

Garantie

Dit vinden wij heel belangrijk en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel !
Wij gaan immers voor goede kwaliteit en een goede service.

DBS Maaitechniek is dealer van alle aangeboden merken. Wij beschikken over een eigen showroom, werkplaats en service afdeling.
Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie.

Reparatie van de machines:

Indien een bij De Tuinmachine.nl / DBS Maaitechniek besteld product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product terugsturen of langsbrengen bij DBS Maaitechniek.

Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling van de reparatie en zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk bij u terug is.

Klachten:

De Tuinmacnine.nl / DBS Maaitechniek streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om u alsnog tevreden te stellen.

U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice : 

klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Retourrecht

14 dagen Retourrecht

Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.

Download hier ons retourformulier.

Hoe kan ik gebruik maken van het zichttermijn?


Alle bestellingen hebben het recht van restitutie tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met onderstaande:

•          Retour zendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling, indien ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren.
•          Na ontvangst van uw retour wordt deze spoedig verwerkt en wordt indien gewenst het aankoopbedrag retour gestort of een vervangend artikel geleverd.
•          Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij de PostNL punt.
•          Voeg altijd een volledig ingevuld retourformulier bij aan uw retourzending.

Doorlooptijd van het retourproces
U ontvangt een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en in de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt uw aankoopbedrag teruggestort of ontvangt u een nieuw product.

Vragen over dit product?

Heeft u vragen over dit product, of bijvoorbeeld de garantie? Bel ons dan op Tel.: 035-6423358, of mail ons via klantenservice@dbsmaaitechniek.nl

Loading...